Over Nu Vechtdal

Regio Vechtdal sponsoren, op Nu Vechtdal adverteren, of teamlid worden?

Doel van de site
Nu Vechtdal is een website met regionaal nieuws uit en voor de regio Vechtdal. Deze regio bestrekt gemeente Dalfsen, bestaande uit onder andere Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen, gemeente Ommen, bestaande uit onder andere Ommen, Lemele, Beerzerveld en Vilsteren. Verder ook Wijthmen en Hoonhorst. Deze website wordt gemaakt vanuit een journalistiek oogpunt. Het doel is dan ook niet sensatie belust. Nu Vechtdal is gespecialiseerd in zgn. ‘actie nieuws’ (of ’112 nieuws’), maar brengt ook ander nieuws. Bij de artikelen worden meestal foto’s en/of filmpjes geplaatst, dezen zorgen immers voor een nog duidelijker beeld van het nieuws.

Onderdeel van
Nu Vechtdal is onderdeel van Regio Salland. Regio Salland is al vijf jaar actief binnen de journalistiek. Regio Salland richt zich met name op nieuws binnen de regio Salland (Overijssel). De eindverantwoording van Nu Vechtdal wordt verzorgd door Regio Salland.

Colofon
Wie zorgen ervoor dat u altijd het laatste nieuws uit de regio Vechtdal op deze website zult treffen? U ziet het hier. Wilt u ook meewerken aan deze website? Neem dan contact met ons op.

Redactie
Niels Jansen

Fotografie
Niels Jansen
Pim Haarsma
Robin Duteweerd
Johan Bokma
Joost van Assen

Design
Pim Haarsma

Onjuistheden
Fouten en onjuistheden komen voor, zelfs bij Nu Vechtdal. Wij proberen uiteraard dit zoveel mogelijk te voorkomen. Mochten er toch nog fouten op deze site staan, gelieve dit dan te melden aan ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van de onjuistheden op deze site.

Aansprakelijkheid
Nu Vechtdal kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van deze website en de gevolgen hiervan. De meningen in de artikelen zijn die van de schrijver van desbetreffende artikel, op het moment van publiceren. De reacties op artikelen zijn en blijven eigendom van de schrijvers hiervan. Nu Vechtdal is niet aansprakelijk voor de inhoud hiervan. De reacties kunnen worden aangepast of verwijderd wanneer dit door de redactie nodig wordt geacht.

Veel gestelde vragen
Ik sta ongewenst op een foto, mag dit zomaar?
In principe valt fotografie onder de vrije nieuwsgaring. Alles van de openbare weg mag door ons worden vastgelegd en gepubliceerd. Nederland is immers een vrij land. Echter bij ongelukken e.d. worden eventuele omstanders, getuigen en kentekens onherkenbaar in beeld gebracht. Indien u ongewenst op een foto op Regio Vechtdal staat, dan kunt u dit wel aan ons melden; dan wordt de bewuste foto verwijderd.

Zou ik een foto in origineel formaat kunnen ontvangen?
In de meeste gevallen kan dat (al dan niet tegen kleine vergoeding). Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb een vraag of opmerking, waar kan ik deze heen sturen?
Neem contact met ons op.