Gala-avond Sprokkelaars Lemelerveld

Gala-avond Sprokkelaars Lemelerveld

LEMELERVELD – Zaterdag 8 februari is het weer zover. Dan gaat ook in Lemelerveld het carnavalsseizoen officieel van start. Traditiegetrouw doen we dit met de gala-avond. Een avond met meerdere hoogtepunten. Deze avond wordt onder meer de Sprokkelaar van het jaar bekend gemaakt, wie treed er in het voetspoor van de oprichters van de Verlichte Optocht?

Lees verder »

De N340, 5 februari krijgt het z’n vervolg

De N340, 5 februari krijgt het z’n vervolg

ZWOLLE/DALFSEN/OMMEN – Naar verwachting zal het vervolg van de bespreking over de N340 in de Statencommissie van 5 februari 2014 plaatsvinden. Gedeputeerde Staten heeft de opdracht de consequenties van het aannemen van de motie Nijhof – versobering uitvoering N340- (na herstemming aangenomen in de vergadering van Provinciale Staten op 11 december 2013), in beeld te brengen en de mogelijkheden en alternatieven te schetsen voor het vervolg.

Lees verder »

Live Ierse Muziek bij het Boskamp in Dalfsen

Live Ierse Muziek bij het Boskamp in Dalfsen

DALFSEN – Op zondag 19 januari 2014 om 15.00 uur zal er bij partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen, live Ierse muziek te beluisteren zijn van Portach. U hoeft geen entree te betalen, wel wordt er met een Ierse pet rond gegaan waar u wat geld in kan doen. Hebben de muzikanten goed hun best gedaan, dan kan u dat laten merken aan de hoeveelheid euro’s wat u dan in die pet doet.

Lees verder »