(VIDEO) Vrouw (24) overleden bij ongeval Dalfsen

DALFSEN #2 – Bij een verkeersongeval tussen een personenauto en een vrachtauto in Dalfsen is vanochtend, vrijdag 10 januari een vrouw om het leven gekomen. Het gaat om een 24-jarige vrouw uit Dalfsen.

Het slachtoffer reed omstreeks 10.45 uur in haar personenauto vanaf de Welsummerweg de kruising met de Hessenweg op. Daarbij kwam ze in botsing met vrachtauto bestuurd door een 52-jarige man uit het Brabantse Ulicoten, die over de Hessenweg reed. Door de klap raakte de vrouw dusdanig gewond dat ze terplekke overleed. De vrachtautochauffeur kwam met de schrik vrij. Hij is door de politie opgevangen en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie doet nog onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Foto: Robert Bril
Video: Rene Lunshof – Meternieuws.nl

Video: Dodelijk ongeval in Dalfsen

Geen reacties op “(VIDEO) Vrouw (24) overleden bij ongeval Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 2 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+