Zeer grote brand verwoest schuur Engellandweg Dalfsen

DALFSEN – Rond kwart voor zes is op donderdagochtend een felle uitslaande brand uitgebroken bij een bouwbedrijf aan de Engellandweg in Dalfsen. De meldkamer schaalde meteen op na aanleiding van diverse meldingen. 

Bij aankomst van de eerste blusvoertuigen stond een bijgebouw achter een woning volledig in brand. Deze schuur brandde volledig uit. De brand breidde zich razendsnel uit richting de werkplaats, de woning en een achtergelegen schuur. Door kordaat optreden van de brandweerlieden kon de rietgedekte woning bespaard blijven, waar inmiddels de vonken overheen rolden. Het kantoor van het bedrijf liep roet en waterschade op. De oorzaak van de brand is vrijwel zeker kortsluiting geweest.

De brandweer heeft zo’n 4 uur de handen vol gehad aan deze inzet.

Een uitgebreidere fotoreportage is te bekijken via deze link.

Video: Eerste beelden zeer grote brand Engellandweg Dalfsen 27-12-12 door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/25 - klein7_1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Zeer grote brand verwoest schuur Engellandweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 6 maanden en 11 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+