Man aangehouden voor slaan politieagent in Dalfsen

DALFSEN – Een 21-jarige man uit Wijhe is in de nacht van 27 op 28 december aangehouden voor mishandeling van een politieagent. De man zat in de hal van het politiebureau in Dalfsen, omdat de bestuurder van de auto waarin hij mee had gereden een ademanalyse moest ondergaan.

Terwijl agenten bezig waren met de ademanalyse vond de man uit Wijhe het nodig om in de hal tegen een deur te schoppen. Toen hij daar op aangesproken werd stopte hij, maar toen de agenten weer wegliepen begon hij opnieuw te schoppen. Hierop zetten de agenten de man buiten het bureau. Hij werd daarbij agressief en sloeg één van de agenten in zijn gezicht. Hierop werd de man aangehouden. Hij verzette zich daarbij hevig.

Uiteindelijk is de man overgebracht naar het hoofdbureau in Zwolle waar hij voor nader onderzoek is ingesloten.

Geen reacties op “Man aangehouden voor slaan politieagent in Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 4 maanden en 25 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+