Meerdere zitmaaiers gestolen in de gemeente Ommen

ARRIEN/OMMEN – Op diverse plaatsen in Overijssel en Gelderland zijn in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 januari zitmaaiers gestolen.‘s nachts is een zitmaaier gestolen bij een inbraak in een schuur aan de Ridderinkweg in Arriën. Ook werden drie fietsen weggenomen.

In dezelfde straat werd die nacht ook ingebroken in een schuur bij een andere woning, waar ook een zitmaaier werd weggenomen.

In dezelfde nacht werd aan de Arrierveldsweg in Arriën ingebroken in een schuur en werd een zitmaaier weggenomen. Ook hier werd een fiets meegenomen.

In Neede verdween een zitmaaier uit een schuur aan de Dennenweg en ook één uit een schuur aan de Krebberweg. Ook deze werden ontvreemd in de nacht van maandag op dinsdag.

De politie roept inwoners van het buitengebied alert te zijn op verdachte situaties en schuren en woningen goed af te sluiten. Ziet u een verdachte situatie, bel 112.

Geen reacties op “Meerdere zitmaaiers gestolen in de gemeente Ommen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 6 maanden en 12 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+