Auto op de zijkant na ongeval Langsweg in Lemelerveld

LEMELERVELD – Twee auto’s zijn vanmiddag rond half vijf in botsing geraakt op het kruispunt van de Langsweg met de Vilstersedijk in Lemelerveld. Een auto kwam hierbij op de zijkant tegen een boom tot stilstand.

De Jeep reed op de Langsweg uit de richting van het zweefvliegveld. De personenauto kwam over de Vilstersedijk uit de richting van Lemelerveld, vanuit de Jeep gezien van rechts. Vermoedelijk door een voorrangsfout kwamen de voertuigen in botsing. Hierbij schoot de personenauto door, richting een boom, waar het voertuig omgekeerd en op de zijkant tot stilstand kwam.

De inzittenden, een vrouw en een jongen, konden zelf uit het voertuig komen. Door ambulancepersoneel zijn zij even later ter plekke gecontroleerd, maar hoefden niet te worden overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Jeep bleef tevens ongedeerd.


Foto 1/8 - img_7223.jpg


laden...

Geen reacties op “Auto op de zijkant na ongeval Langsweg in Lemelerveld”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 5 maanden en 27 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+