Vrouw uit Dalfsen (39) gewond na ernstig ongeval in Meppel

DALFSEN/MEPPEL – Bij een frontale aanrijding op de N371 bij Meppel raakten zaterdagmorgen drie personen gewond. Een 32-jarige vrouw uit Havelte reed in de richting Havelte. Door nog onbekende oorzaak begon haar auto, een Trabant oldtimer, te slingeren.

De auto botste tegen de vangrail en daarna frontaal op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 39-jarige vrouw uit Dalfsen.

De vrouw uit Havelte zat bekneld in haar auto en is daar met hulp van de brandweer uitgehaald. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle. Een mobiel medisch team kwam met de traumaheli ter plaatse en verleende de vrouw de nodige medische hulp.

De bestuurster van de andere auto en de bij haar in de auto zittende 12-jarige zoon zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

De N371 was in verband met het ongeluk enige uren afgesloten.

Geen reacties op “Vrouw uit Dalfsen (39) gewond na ernstig ongeval in Meppel”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 19 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+