Zwaar geschut bij afvoeren van puin gemeentehuis

DALFSEN – Afgelopen week werden de laatste bovengrondse delen van het oude gemeentehuis van Dalfsen gesloopt. Het gemeentehuis maakt plaats voor het toekomstige Waterfront. Het slopen van gebouwen zorgt natuurlijk voor de het nodige puin. En dit moet uiteraard afgevoerd worden.

Beelen Sloopwerken maakte niet alleen het gebouw zelf met de grond gelijk, maar zorgde ook voor het verwerken van afval zoals stenen en beton, door het te vermalen en af te voeren met zandauto’s.

De shovel die te zien is op de beelden is een Caterpillar 966 K met een Caterpillar motor met 270 pk. Deze reus werd in april van 2012 afgeleverd bij Beelen. De machine is gebouwd met een hergebruikpercentage van 96% om waardevolle natuurlijke hulpbronnen te sparen en de waarde van de machine aan het eind van zijn levensduur te vergroten.

Video: Beelen Sloopwerken afvoer puin oude Gemeentehuis Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/12 - beelen2.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Zwaar geschut bij afvoeren van puin gemeentehuis”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 2 maanden en 29 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+