Auto op de kop Ommerkanaal Oost in Ommen

OMMEN – Woensdagmiddag werd de politie en de ambulancedienst opgeroepen voor een ongeval met letsel, aan het Ommerkanaal Oost in Ommen. Ter plaatse troffen zij een totaal vernielde, op de kop liggende, Peugeot 406 stationwagen aan.

De 2 inzittenden kwamen er gezien de schade aan de auto, redelijk goed vanaf. Het ongeval ontstond nadat de bestuurder met zijn auto in de berm belandde, en na de welbekende ruk aan het stuur de macht over het stuur verloor.

De auto kwam aan de andere kant van de weg eveneens in de berm, waarna hij over de kop sloeg, en op het dak tot stilstand kwam.

De zwaar gehavende auto, waaraan niet te zien was dat het een stationwagen geweest was is afgesleept door berger Autax uit Ommen. Aldus Rik Verbeek, www.rvfotografie.com

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/4 - klaar1_2.jpg


laden...

Geen reacties op “Auto op de kop Ommerkanaal Oost in Ommen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 2 maanden en 25 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+