Brandweer Dalfsen voor assistentie naar brand Steenwijk

DALFSEN/STEENWIJK #12 – Even voor 11:00 brak er brand uit in cafe restaurant De Rechter aan de Markt in Steenwijk. Binnen enkele minuten sloegen de vlammen al uit het pand. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand. Korpsen uit de regio kregen assistentie van de regio’s Drenthe en Friesland.

Brandweer Ommen mocht uitrukken met het water-transportsysteem voor de bluswatervoorziening (zie video).

Ook brandweer Dalfsen is ter plaatse. Zij werden om 22:11 gealarmeerd om zonder toeters en bellen richting Steekwijk te gaan voor assistentie. Het nablussen zal nog de hele nacht duren.

De schade aan dit monumentale pand ligt rond een miljoen euro. “Een aanslag in het hart van het centrum van Steenwijk.” Aldus burgemeester Van der Tas van de gemeente Steenwijkerland.

Video: Brandweer Ommen rukt Prio 1 uit naar Zeer Grote Brand Grip-1 naar cafe/rest. de rechter in Steenwijk door Rik Verbeek
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/2 - twitter.jpg


laden...

Geen reacties op “Brandweer Dalfsen voor assistentie naar brand Steenwijk”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 2 maanden en 25 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+