Vanmiddag: Lentebok blues bij de Trefkoele in Dalfsen - Foto: Niels Jansen
Foto: Niels Jansen

Vanmiddag: Lentebok blues bij de Trefkoele in Dalfsen

DALFSEN – Zondagmiddag 24 maart a.s. vanaf 15:00u, zal er in het sportcafé van de Trefkoele aan de Ruigendoornstraat 108 in Dalfsen een heerlijk fris Lentebok biertje uit de tap stromen en zullen de bluesklanken het café gaan vullen. Dit zeer laagdrempelige festival vind inmiddels al voor de 3e keer plaats en kent altijd een goede opkomst.

Ook gezinnen met kinderen weten inmiddels de weg naar de Lenteblues , zoals het evenement genoemd wordt te vinden. Want speciaal voor kinderen tot ca 12 jaar is er onder deskundig toezicht, van alles te beleven in een van de zalen van de Trefkoele, die speciaal voor hen ingericht zullen worden. De ouders kunnen dan ongestoord genieten van de Chicago Blues formatie Blues on Bootz, een band rondom zanger en rasentertainer Marijn Ooijman, die gewapend met een echte “Elvis” microfoon het publiek om zijn vinger zal weten te winden. De Chicago bluesstijl kenmerkt zich door heel veel swing en ritme, dus stilzitten zal er dan ook niet bij zijn met deze formatie.

Blues on Bootz brengt namelijk heerlijke stampende boogie en good ol’ house rockin’ blues op een wijze die alleen de mannen van deze formatie kunnen brengen. Blues on Bootz rekent vakkundig af met de bekende vooroordelen over de blues: niks geen langzame muziek of een stoffig imago. Blues is hot en helemaal bezig met een revival.

www.bluesonbootz.com

Dit alles ook nog eens voor de lage entreeprijs van slechts 5 Euro p.p. inclusief een hapje (kinderen tot 12 jaar gratis entree!). De doppinda’s zullen ook dit jaar niet ontbreken.
Voor meer info: www.vechtdalbluesandrock.nl

 

Artikel delen:
Reactie 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *