Woning aan de Stoevenweg in Heino door brand verwoest

HEINO – Om kwart voor 1 vanochtend is de Brandweer van Heino en Lemelerveld gealarmeerd voor een woningbrand. Aan de Stoevenweg was brand uitgebroken bij een recreatiewoning. De bewoner lag al te slapen, maar heeft veel geluk gehad door de brand alsnog op te merken. Hierdoor is hij ook ongedeerd gebleven. Hij kon uit het slaapkamerraam naar buiten komen.

Samen met een buurman wouden ze nog de brand bedwingen met een brandblusser, maar het vuur greep razendsnel om zich heen. Dit kwam onder andere doordat de woning gedeeltelijk uit hout was opgetrokken.

De woning kan in zijn geheel als verloren beschouwd worden. Door de opslag van veel spullen buiten werd het de brandweer niet gemakkelijk gemaakt om er goed bij te komen. Tijdens het blussen ontplofte er nog een olietank, wat zorgde voor een grote steekvlam. Zoals het in eerste instantie lijkt is de brand begonnen bij de houtkachel in het midden van de woning en heeft zich daarna in een snel tempo om zich heen gegrepen.

Dank aan Robert Bril.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/4 - stoeven1-350x263.jpg


laden...
Foto: Dalfsenaartje © NuVechtdal

Geen reacties op “Woning aan de Stoevenweg in Heino door brand verwoest”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 2 maanden en 10 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+