Man (32) aangehouden voor maken naaktfoto’s kinderen

HARDENBERG – Een 32-jarige man uit de gemeente Hardenberg is op dinsdag 16 april in zijn woonplaats in de gemeente Hardenberg in opdracht van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland aangehouden op verdenking van het maken van naaktfoto’s van minderjarige jongens in de periode 2006 tot en met 2009.

Naar aanleiding van een aangifte van een slachtoffer startte de politie een onderzoek naar de verdachte en de verdenking. Of er meerdere minderjarige jongens zijn gefotografeerd wordt nader onderzocht. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen van (seksueel) misbruik.

Bij een doorzoeking in de gemeente Hardenberg zijn gegevensdragers en administratie aangetroffen en voor nader onderzoek in beslag genomen.

De verdachte is in verzekering gesteld.

Geen reacties op “Man (32) aangehouden voor maken naaktfoto’s kinderen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 29 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+