VIDEO: Zwaar ongeval op oversteek Hessenweg Dalfsen

DALFSEN #33 – Op zaterdagochtend 4 mei werden de politie en ambulancedienst rond half acht opgeroepen om zich te spoedden naar de N340 (Hessenweg) waar ter hoogte van de oversteek met de Welsummerweg zich een ernstig verkeersongeval zou hebben voorgedaan tussen een personenauto en een vrachtwagen.

De jonge bestuurder van de auto zag door de laagstaande zon een naderende meststrooier, die vanuit de richting van Oudleusen kwam, over het hoofd. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. Hij werd door de klap uit de auto geslingerd.

Een Poolse automobilist, komende vanuit de richting van Dalfsen, kon met een noodstop voorkomen dat er een dubbele aanrijding plaats vond.

Later werd ook de Dalfser brandweer gealarmeerd. Zij zijn ter assistentie van de politie opgeroepen en hebben geassisteerd met het begeleiden van het verkeer.  Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle. De verwondingen, die ernstig werden ingeschat, blijken mee te vallen. Wel liep de jongen letsel op aan been en hoofd.

De chauffeur van de vrachtwagen kon na afloop zijn weg vervolgen. Wel werd zijn sparbord rechtgetrokken door de brandweer.

De Hessenweg is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. Verkeer werd over de parallelweg  geleidt.

Video: Ernstig ongeval Welsummerweg - N340 Hessenweg Dalfsen 4-5-2013 door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/25 - veldwegdalfsen-1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “VIDEO: Zwaar ongeval op oversteek Hessenweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 2 maanden en 5 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+