Voorlichtingsavond over woninginbraken in Lemelerveld

LEMELERVELD – Op dinsdagavond 21 mei a.s. organiseert de gemeente Dalfsen de derde en laatste informatieavond over preventie van woninginbraken. Deze avond wordt gehouden in Reimink Café en Zalen, Dorpsstraat 2 in Lemelerveld. Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet altijd.

Woninginbraken vormen momenteel een groot probleem. Dit is al enige tijd een landelijke en regionale trend en helaas ontkomt ook de gemeente Dalfsen hier niet aan. De impact van het binnentreden van een onbekende in een woning is enorm. Het doet grote inbreuk op het veiligheidsgevoel van mensen en de emotionele schade is vaak vele malen groter dan de materiële schade. Woninginbraken hebben bij de politie en bij de gemeente Dalfsen dan ook een hoge prioriteit.

 

Geen reacties op “Voorlichtingsavond over woninginbraken in Lemelerveld”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 2 maanden en 11 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+