Video: Gewonden bij ongeval Langsweg Dalfsen

DALFSEN / LEMELERVELD – Op de kruising waar de Langsweg samenkomt met de Vilstersedijk, tussen Dalfsen en Lemelerveld, vond rond kwart voor vijf zaterdagmiddag een ongeval plaats. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing waarna beide auto’s van de weg raakten. 

Een automobilist komende vanuit de richting van de N348 zag bij de kruising vermoedelijk een autobestuurster over het hoofd die vanaf de kant van Dalfsen aan kwam rijden. Door de flinke klap belandde een van de auto’s op de kop in een sloot waar vervolgens de ander bovenop terecht kwam.

De verwondingen vielen volgens de aanwezige hulpdiensten mee. De betrokkenen zijn ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Een van hen werd uit voorzorg gestabiliseerd vervoerd. Berger Leerentveld uit Zwolle voerde de wrakken af.

Video: Ongeval Langsweg - Vilstersedijk Lemelerveld / Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/16 - langswegdalfsen1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Video: Gewonden bij ongeval Langsweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 9 maanden en 9 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+