Nieuwe mobiele snackbar in Dalfsen, Smilly’s Friet!

DALFSEN / APELDOORN РSinds een week of drie staat er een nieuwe mobiele frietkraam in de Parel van Salland, Dalfsen.  Twee opvallende vlaggen verraden al wat er te halen valt, verse friet van Aviko!

Op woensdagmiddag staat Milly Tupamahu uit Apeldoorn aan de rand van het centrum van Dalfsen, tegenover de action.. “Ik sta hier nu zo’n drie weken, en het moet nog een beetje op gang komen” aldus Milly.

Wij vroegen wat Smilly’s Friet zo uniek maakt. Milly hoefde over het antwoord geen seconde na te denken. Zo zelfverzekerd als hij is antwoordde hij: “Ik ga voor eerlijkheid naar de klant. Zo komen de gehaktballen uit eigen keuken en is de patat de lekkerste die je kan krijgen”.

Het is wel duidelijk dat Milly het beste voor zijn klanten wil! U kunt zijn snack’s, frieten en gehaktballen zelf uitproberen. Elke woensdag van 13:00 tot 19:00 tegenover de Action in Dalfsen!

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/4 - smilly-1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Nieuwe mobiele snackbar in Dalfsen, Smilly’s Friet!”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 2 maanden en 8 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+