Komm Mit voetbaltoernooi sportpark Westbroek - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Komm Mit voetbaltoernooi sportpark Westbroek

OMMEN – Donderdag 30 mei is het zover, dan start het Komm Mit voetbaltoernooi op sportpark Westbroek in Ommen. Om 16.30 uur vindt de openingsceremonie plaats van het toernooi in het bijzijn van wethouder Scheele. Na deze ceremonie wordt de openingswedstrijd gespeeld. Vrijdag 31 mei beginnen de wedstrijden om 9.30 uur. Tot 19.30 uur worden poulewedstrijden gespeeld.

Daarnaast is er voor teams gelegenheid om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of Dierenpark in Emmen. Vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur wordt een delegatie van de deelnemende voetbalverenigingen in het gemeentehuis ontvangen door wethouder Scheele.
Zaterdag 1 juni worden vanaf 9.30 uur de kwartfinales en halve finalewedstrijden gespeeld. De finalewedstijden worden gespeeld vanaf 13.00 uur waarna om 18.00 uur de prijsuitreiking volgt.

Het Komm Mit voetbaltoernooi, ook wel Oranje Cup genoemd, wordt voor de 12e keer in Ommen gehouden. Dit jaar doen 57 teams mee uit Duitsland (45), Italië (1) en Nederland (11). In drie dagen tijd worden ongeveer 160 wedstijden gespeeld door F pupillen tot en met de C junioren.

U bent van harte welkom aanwezig te zijn bij de openingsceremonie op donderdag 30 mei om 16.30 uur op sportpark Westbroek in Ommen en bij het ontvangst van de vertegenwoordigers van de verenigingen in het gemeentehuis van Ommen op vrijdag 31 mei om 14.oo uur. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de wedstrijden te bezoeken.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.