Bromfiets afgebrand aan de Hessenweg bij Dalfsen

DALFSEN / ZWOLLE #39 – Het was even rustig op de pieper van de Dalfser brandweerlieden, maar maandagavond om 19:06 klonk het bekende gepiep weer vanwege een melding. Het zou gaan om een bromfiets die in brand stond. Met toeters en bellen rukte de brandweer van Dalfsen uit. 

Ter hoogte van numero 25 zou een scooter in brand staan, maar het was even onduidelijk wat de exacte locatie was. De melding luidde Hessenweg 25 Dalfsen, maar door een miscommunicatie bleek het brandje aan de Hessenweg 25 te Zwolle te zijn. (Enkele kilometers richting Zwolle, nabij de spoorwegovergang)

De brandweer kwam ter plaatse en bluste het wrak af welke volledig in de gloria stond. De scooter moet als verloren worden beschouwd. Deze was tijdens het rijden spontaan in brand gevlogen. Ook de oprit waar het ding lag te branden werd door de brandweer gereinigd.

Video: Brand wegvervoer Hessenweg Dalfsen (Bromfiets) 3-6-13 door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/13 - bromfiets1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Bromfiets afgebrand aan de Hessenweg bij Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 2 maanden en 11 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+