Motorrijder gewond bij aanrijding Koesteeg Dalfsen

DALFSEN #47 – Aan het eind van de middag werden de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Gerner Es in Dalfsen. De melding kreeg de urgentie ‘Prio 1’ wat ‘met toeters en bellen’ betekend. Het bleek een ongeval tussen een motor en een personenauto op het punt waar de Gerner Es op de Koesteeg uit komt. 

Omstanders ontfermden zich over de motorrijder door deze te stabiliseren. Vrijwel direct werd het MMT (Mobiel Medisch Team) uit Amsterdam opgeroepen met de traumaheli. Deze is uiteindelijk niet ingezet.

De bestuurder (Dalfsenaar) van de grijze auto wilde de Koesteeg op draaien richting Dalfsen. Hij kon nog ruim voor een aankomende vrachtwagen langs. Echter werd die vrachtwagen ingehaald door een motorrijder uit Hoonhorst. Er geldt daar een inhaalverbod. De bestuurder kon de motorrijder niet zien en een zware crash volgde. De motorrijder is gewond afgevoerd naar een ziekenhuis. De automobilist kwam er met de schrik vanaf.

Video: Ongeval Koesteeg - Gerner Es Dalfsen Auto-Motor door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/14 - koesteeg1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Motorrijder gewond bij aanrijding Koesteeg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 8 maanden en 0 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+