Jeugdbrandweer en brandweer openden Sproeifeest

DALFSEN / HOONHORST – Het Sproeifeest in Hoonhorst werd dit jaar door de brandweer, samen met de jeugdbrandweer van Dalfsen sensationeel geopend. Alvorens het feest op het terrein begon verzamelden de kinderen zich in het Hoonhorster centrum. Daar kreeg men onder andere een ballon, die later op het feestterrein werden opgelaten.

De jeugdbrandweer begeleidde de stoet enthousiastelingen met toeters en bellen naar de  feestlocatie. Daar aangekomen keerde de brandweerwagen van de jeugdleden weer terug naar het centrum van Hoonhorst. Daarvandaan rukten zij met spoed uit richting een brandende bouwkeet op het weiland bij de feesttent. Dit was een demonstratie voor het publiek dat vol enthousiasme en bewondering stond te kijken.

Toen het ‘brandje’ was geblust was de beurt aan het volwassen korps. Zij deden een HV (hulpverlening) demonstratie. Volgens het scenario waren twee auto’s betrokken bij een ongeval, waarvan in een van de auto’s nog een slachtoffer zat. Ook deze demonstratie werd goed bekeken.¬†Na afloop kon men de voertuigen bewonderen.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/18 - sized_dsc_1243.jpg


laden...

Geen reacties op “Jeugdbrandweer en brandweer openden Sproeifeest”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 27 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+