Auto op de kop na aanrijding met tractor Dalmsholte

DALMSHOLTE – Donderdagmiddag om 17:09 werd de brandweer van Ommen en Lemelerveld, samen met de ambulance en politie, opgeroepen voor een ongeval met letsel. Op de Dalmsholterweg in Dalmsholte, was een personenauto tijdens het inhalen in botsing gekomen met een trekker, waarna de auto gelanceerd werd, en op de zijkant tot stilstand kwam.

 

De bestuurder van de trekker had zich vlak voor de aanrijding laten inhalen door een personen auto, waarna de man besloot een fietser in te halen. Op dat zelfde moment haalde de bestuurder van de rode Daihatsu de trekker in, waardoor de personenauto achter tegen de aanhanger van de trekker botste.

Wonder boven wonder kwam het oudere echtpaar uit de rode auto er zonder verwondingen vanaf, ook de trekker bestuurder liep geen verwondingen op. Na een controle in de ambulance werd het echtpaar thuisgebracht door een passant. Waarschijnlijk is het bordje dat aangeeft dat er onder de auto een brandkraan ligt, de redding geweest dat de auto niet door rolde de sloot in.

Brandweer Lemelerveld heeft de auto met behulp van een lier weer op de wielen gezet, waarna berger Autax uit Ommen de auto af kon slepen. De brandweer van Ommen kon kort na uitruk weer retour kazerne. Assistentie was niet nodig.

(Bron: www.rvfotografie.com)

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/8 - klaar1_1.jpg


laden...

Geen reacties op “Auto op de kop na aanrijding met tractor Dalmsholte”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 1 maand en 7 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+