Nominaties Color Zoom Challenge USA

LEMELERVELD / USA – Danielle Nijboer en Michelle Hagen, beide werkzaam bij Kapsalon Look Hair in Lemelerveld, hebben zich genomineerd voor de Color Zoom Challenge. Danielle in de categorie Global New Talent Colorist en Michelle in de categorie Global Creative Colorist.

Danielle, sinds een half jaar in dienst bij Kapsalon Look Hair, heeft zich in een korte tijd opgewerkt naar een creative kapster met veel gevoel voor kleur. Michelle doet dit jaar voor de 4e keer mee en we hopen dat ze dit jaar in de prijzen valt.

Voor eind juli maakt een internationale jury bekend wie er op de eerste plaats is geëindigd in de 3 categorieën. De 2e en 3e plaats hebben ook een plek in het vliegtuig naar Los Angeles waar in oktober de wereld-finale plaats vindt. De winnaars van de categorieën mogen in Los Angeles laten zien wie de besten van de wereld zijn. Danielle en Michelle reizen voor de grote finale in oktober samen met Marian Hemmers, eigenaresse van Kapsalon Look Hair, naar Los Angeles (USA).

De Color Zoom Challenge is een wereldwijde haarkleur wedstrijd waarvoor uit Nederland 6 dames en 3 heren genomineerd zijn. Twee van de zes genomineerde dames zijn werkzaam bij Kapsalon Look Hair in Lemelerveld, een prestatie van formaat. Marian Hemmers is dan ook terecht ontzettend trots op de prestaties van Danielle en Michelle.

 

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/2 - mode1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Nominaties Color Zoom Challenge USA”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 0 maanden en 11 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+