[Video] Woning uitgebrand aan de Meenteweg Dalfsen

DALFSEN / OUDLEUSEN – In de vroege ochtend van woensdag 17 juli brak rond half 5 brand uit in een woonboerderij aan de Meenteweg tussen Dalfsen en Nieuwleusen. De brandweer zette meteen extra materieel in waaronder een hoogwerker en een watertanker.

Brandweer Nieuwleusen was zeer snel ter plaatse, op de voet gevolgd door de post Dalfsen. Later kwamen ook de watertanker uit Ommen en een hoogwerker uit Zwolle ter plaatse.

Omvang schade
Ter plaatse stond een (deel van) een woning in brand, dit deel is ook volledig uitgebrand. De brand was korte tijd uitslaand, maar dit was moeilijk te zien vanwege de zeer dichte mist. Plaatselijk soms minder dan 5 meter zicht.

Gevaarlijke stoffen
Bij elke brand komen schadelijke stoffen vrij, rook is nooit gezond. Bij deze brand zijn geen bijzondere schadelijke stoffen vrijgekomen.

Inzet brandweer
Ter plaatse was de post Dalfsen met twee blusvoertuigen, de 2030 en 2040. De watertankwagen en de hoogwerker hoefden niet ingezet te worden. Ondanks de omvang van de brand was deze zeer snel door de brandweer bedwongen.

 

Video: Grote brand verwoest woning Meenteweg Dalfsen 17-7-13 door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/12 - meenteweg1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “[Video] Woning uitgebrand aan de Meenteweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 0 maanden en 26 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+