Genieten op het water bij Venetië aan de Vecht

Genieten op het water bij Venetië aan de Vecht

HARDENBERG – Op donderdag, vrijdag en zaterdag 25,26 en 27 juli, 1,2 en 3 augustus en op 8, 9 en 10 augustus is de Vecht rond het centrum van Hardenberg het decor voor Venetië aan de Vecht. In de Vecht komt een varend terras met muziek en lekkere Italiaanse hapjes en drankjes. Vaar mee en ontdek Hardenberg vanaf het water!

Middag: Klein Venetië Elke middag is er Klein Venetië; een echte gezinsactiviteit. Vanaf Grand Café Docks en de Grand Café de Troubadour in het centrum van Hardenberg vertrekt het varend terras. Je kunt een bootje huren en met de muziek meevaren richting Natuuractiviteitencentrum De Koppel.

Daar aangekomen kun je van boord. Voor de kinderen is er een creatieve activiteit van Hardenberg Art. De volwassenen kunnen een kijkje nemen in de Koppel, of even lekker met de voeten in de Vecht zitten. Na afloop van de activiteit vaart de hele vloot terug naar het centrum van Hardenberg. Deelname kost 12,50 euro per gezin; hier zit de huur van het bootje en de deelname aan de activiteit of het bezoek aan de Koppel bij inbegrepen. Aan boord van het varend terras zijn lekkere hapjes en drankjes te koop, deze komen voor eigen rekening. Klein Venetië start steeds om 12.30 uur en om 14.00 uur bij de Troubadour en Docks. De activiteit in de Koppel begint een half uur na de afvaart.

Namiddag en avond: Groot Venetië Aan het eind van de middag start Groot Venetië: een muzikale vaartocht over de Vecht! Kom met je eigen bootje of huur een kano bij Grand Café Docks of Grand Café de Troubadour en bekijk Hardenberg vanaf het water. Er wordt vanaf het centrum gevaren over de Vecht tussen de Willem-Alexanderbrug en de Koppel. Het terras vaart gewoon gezellig mee. Op het terras zijn lekkere hapjes en drankjes te koop. Ook spelen er iedere dag andere muzikanten; een saxofoon kwartet, een fluitiste, een accordeon of muzikanten van het Jeugdorkest van Excelsior uit Bruchterveld. Kom genieten van Hardenberg vanaf het water!

De vaartocht van Groot Venetië is van 16.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 22.00 uur. Startpunt is de Vecht bij Docks en de Troubadour. Wanneer je met je eigen bootje komt, kun je gratis meevaren. Een kano huren kan bij Docks en de Troubadour en kost 15 euro per kano. Deze kano’s bieden plek aan 2 volwassenen en 2 kinderen. Aan boord van het varend terras is wat lekkers te eten of te drinken te koop, dit komt voor eigen rekening. Kano’s reserveren kan bij Docks, de Troubadour of het Informatiepunt Regio Hardenberg.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.