Molen van Fakkert genomineerd voor molenprijs

HOONHORST – Stichting de molen van Fakkert heeft zich ingeschreven voor de BankGiro Loterij molenprijs 2013 van De Hollandsche Molen. En wij zijn met 6 andere projecten genomineerd! Met deze molenprijs is een hoofdprijs van € 90.000,= te winnen. Dit geld kunnen wij goed gebruiken voor de verdere inrichting van ons molenerf. Op het molenerf komt een authentieke molenschuur: een cultureel informatiecentrum en ontmoetingspunt voor bewoners en belangstellenden.

Het erf wordt afgerond met een fruitbomentuin met daarin een prieeltje en een nieuwe bestrating rondom de molen. Op het erf kunnen dan diverse activiteiten gehouden worden en kan iedereen genieten van dit unieke stukje cultureel erfgoed.

Uw stem is €1,= waard!Help ons door te stemmen
De prijs wordt toegekend aan het project dat de meeste stemmen via internet weet te verzamelen. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig! Dat kan heel eenvoudig door nu op ons te stemmen met uw e-mailadres op www.molenprijs.nl/hoonhorst.php. Stemmen kan van 1 september tot 1 oktober. Elke stem levert € 1,= op voor de molen van Fakkert. Op 3 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt van de BankGiro Loterij Molenprijs 2013 en wint de hoofdprijs van € 90.000,=. Onder de stemmers wordt een molenweekend voor acht personen verloot.

U heeft gestemd
Nadat u via de website uw emailadres heeft achtergelaten ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Vergeet deze e-mail niet te bevestigen, want anders telt uw stem niet mee en maakt u geen kans op het molenweekend. Heeft u meerdere e-mailadressen? Breng via elk e-mailadres uw stem uit op ons project. Stuur deze e-mail door naar al uw familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. en laat iedereen stemmen op ons project. Elke stem telt! Onze ambassadeurs hebben symbolisch afgelopen vrijdag voor de pers als eersten hun stem uitgebracht.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/1 - molen.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Molen van Fakkert genomineerd voor molenprijs”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 5 maanden en 24 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+