Explosiegevaar na gaslek woning Nieuwe Uitleg Dalfsen

DALFSEN #66- Woensdagmiddag ontdekte de bewoonster van een woning aan de Nieuwe Uitleg in Dalfsen een gaslekkage. Toen zij de woning binnenging merkte zij meteen dat ze niet lekker werd, en rook een sterke gaslucht. Een man die in de woning was had op dat moment nog geen idee van het dreigende gevaar.

De man en de vrouw brachten zichzelf in veiligheid en belden meteen de meldkamer. Deze liet vervolgens de brandweer van Dalfsen en Nieuwleusen uitrukken, evenals de officier van dienst.

De brandweer, die overigens zeer snel ter plekke was, is met adembescherming en explosiemeters de woning binnengegaan voor een verkenning. Zij maten een grote concentratie gas. De post Nieuwleusen kwam ter plaatse met het hulpverleningsvoertuig. Zij hebben de omwonenden gewaarschuwd.

Het lek was, vermoedelijk door de aanleg van glasvezel, ontstaan in de meterkast. Met een stuk tape werd het gat gedicht waarna vervolgens de woning kon worden geventileerd.

Enexis zal zich ontfermen over de gasleiding. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor.

 

 

Video: Explosiegevaar door gaslek in woning Dalfsen - Nieuwe Uitleg door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/15 - gaslekkage2.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Explosiegevaar na gaslek woning Nieuwe Uitleg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 3 maanden en 11 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+