Verkeersveiligheidenquête gemeente Dalfsen 2012

Verkeersveiligheidenquête gemeente Dalfsen 2012

DALFSEN – Verkeersveiligheid is een onderwerp dat zowel op landelijk als gemeentelijk niveau aandacht krijgt. De gemeente Dalfsen is weer met haar jaarlijkse digitale enquête subjectieve verkeersveiligheid gestart. Doel is het aantal verkeersslachtoffers te beperken.

Een veilig Dalfsen is een belangrijk doel dat de gemeente nastreeft. In elke gemeente doen zich (verkeers)problemen voor, dus ook in Dalfsen. Door mee te werken aan de verkeersveiligheidenquête, kunnen inwoners en andere belangstellenden kenbaar maken wat zij binnen de gemeente Dalfsen als verkeersonveilig ervaren. Op basis van de enquêteresultaten en jaarlijkse ongevalcijfers kan de gemeente dan bepalen waar verbeteringen moeten plaatsvinden. De enquête is te vinden op de website van de gemeente, www.dalfsen.nl/verkeersveiligheidsenquête.

Belangstellenden hebben de mogelijkheid te reageren tot 19 oktober. De uitkomsten van de vragenlijst worden eind dit jaar via de gemeentepagina’s KernPUNTEN en de gemeentelijke website bekend gemaakt.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *