Brandweer Dalfsen druk met zo’n 60 meldingen

DALFSEN/NIEUWLEUSEN/LEMELERVELD – Het brandweerkorps Dalfsen, bestaande uit de posten Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen, had vandaag haar handen meer dan vol aan allle stormschade-meldingen in de gemeente. Zo’n zestig keer ging in de communicatieruimte van de Dalfser kazerne de melding-ontvanger af.

Vanuit de communicatieruimte werd de gemeente en de brandweer ‘in het veld’ aangestuurd. De meldingen die de hoogste prioriteit kregen, kregen voorrang bij het afhandelen.

PENTAX DIGITAL CAMERA  PENTAX DIGITAL CAMERA

Op diverse locaties was de hulp van de brandweer of gemeente gewenst. Zo ook aan de Moezenbeltweg, waar een boom op een nieuwe woning dreigde te vallen. Dit is mede dankzij de snelle uitruk van de Dalfser brandweer voorkomen.

Aan de Geert Grotestraat viel een boom om die op een haar na een woning miste. Al met al een drukke dag voor de brandweer. Mogelijk later meer foto’s.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/3 - dsc_7044.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Brandweer Dalfsen druk met zo’n 60 meldingen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 9 maanden en 15 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+