Gemeente Dalfsen stopt met vergunning TV-Team

Gemeente Dalfsen stopt met vergunning TV-Team

DALFSEN – Afgelopen editie van het piratenfeest is het laatste feest dat Tv Team in de gemeente Dalfsen heeft georganiseerd. Burgemeester Han Noten is niet langer bereid mee te werken aan een evenement waarbij Tv Team betrokken is. Burgemeester Han Noten: “Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Het houdt een keer op”. 

Al meerdere jaren overschrijdt het Tv Team stelselmatig de vergunningvoorschriften. Met name houdt de organisatie zich niet aan de voorschriften over de sluitingstijden en het maximum aantal bezoekers. Voor de editie in 2013 betekende dit dat het aantal dagen waarop het feest mocht plaatsvinden teruggebracht werd van vijf naar drie dagen. Met de organisatie werd afgesproken dat zij nog één kans kregen om te laten zien dat zij in staat zijn om aan de vergunningvoorschriften te voldoen.

Uit controles dit jaar is gebleken dat met name op de zaterdagavond een zeer forse overschrijding van de toegestane bezoekersaantallen heeft plaatsgevonden. Daarnaast werd het sluitingsuur weer meerdere keren overschreden. Het stelselmatig niet naleven van de vergunningvoorschriften leidt tot onveilige situaties voor de bezoekers en onnodige overlast voor de omgeving. De openbare orde is hiermee in het geding en dit wordt niet langer getolereerd. De organisatie is over het standpunt van de gemeente geïnformeerd.

 

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.