EG Computer Specialisten gaat verhuizen in Nijverdal - Foto: PR
Foto: PR

EG Computer Specialisten gaat verhuizen in Nijverdal

NIJVERDAL – EG Computer Specialisten Nijverdal opent op 23 november officieel haar deuren aan de Markt 3B in Nijverdal. Na vele jaren haar klanten aan de Rudolf Dieselstraat te hebben geholpen was het tijd voor een nieuwe stap, zo laat het bedrijf weten.

Daarom is EG Computer Specialisten op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor de vestiging Nijverdal. Daarbij ging men op zoek naar een goed te bereiken locatie, die ook voor iedereen bekend is. “Wij hebben met het nieuwe pand aan de Markt de spijker op zijn kop geslagen”, vertelt Gerben Krukkert, mede-eigenaar van de winkel.

“Alleen het betaald parkeren moest nog worden overwonnen. Ons antwoord hierop is simpel: komt u bij ons op bezoek? Parkeer dan uw auto voor de deur, kom bij ons binnen, en pak uw parkeergeld wat we voor u klaar hebben liggen. De meter staat ook nog eens dichtbij.”

Na een grondige renovatie van het pand verhuist EG Computer Specialisten de komende week. Op 23 november wordt officieel het lint doorgeknipt. ”Op deze gloednieuwe locatie hebben we aanzienlijk meer ruimte om de allernieuwste trends op computergebied te laten zien én voelen. Daarnaast is ook onze technische dienst uitgebreid, om onze klanten nog beter van dienst te zijn”, zegt Erwin van der Sligte, ook mede-eigenaar van de speciaalzaak.

Tijdens de officiële opening is iedereen van harte welkom, en zal EG Computer Specialisten zorgen voor diverse demonstraties en aanbiedingen.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.