Grote brand woonboerderij Hoevenweg Dalfsen (video)

DALFSEN/ANKUM #91 – Aan de Hoevenweg, tussen Dalfsen en Nieuwleusen, ontstond rond 6:00 uur vrijdagochtend brand. De woonboerderij, die bijna woon-klaar was na jaren renovatie, stond binnen enkele minuten van voor tot achter in lichterlaaie. Toen de brandweer ter plaatse kwam werd snel duidelijk dat de eerste inzet gericht moest worden op het voorkomen van brandoverslag naar naastgelegen schuren/panden.

Er werd door de meldkamer vrijwel direct opgeschaald naar ‘middelbrand’, wat betekend dat er een tweede tankautospuit ter plekke moest komen. Later zouden ook brandweer Ommen met de tankwagen en brandweer Zwolle met het Groot Water Transport gealarmeerd worden.

De woning moet als verloren worden beschouwd. De bewoners woonden op dat moment in een naastgelegen chalet omdat de woonboerderij aan het eind van een jarenlange renovatie zat. De planning was om dit jaar nog in de woning te gaan wonen.

Video: Verwoestende brand Hoevenweg Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/16 - hoevenweg1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Grote brand woonboerderij Hoevenweg Dalfsen (video)”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 0 maanden en 23 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+