Sloop gestart van voormalig garage Van Leussen in Ommen

OMMEN – De voorbereidingen voor de sloop van de gebouwen aan de Strangeweg en Haven Oost in Ommen zijn begonnen. Het gaat om voormalige pand van Van Leussen en de twee woningen ernaast. De sloop van deze drie gebouwen is voor de jaarwisseling afgerond.

De loods van Krepla naast de woningen, wordt in het voorjaar van 2014 gesloopt.

Ardesch Sloopwerken BV gaat volgende week beginnen met de werkzaamheden. Eerst wordt het asbest uit de gebouwen gehaald, waarna de panden worden neergehaald. Het puin dat overblijft wordt fijn gemaakt en hergebruikt als fundering voor de parkeerplaatsen van het indoor spelparadijs Octo4Kids en het verenigingsgebouw van muziekvereniging SDG en vogelvereniging De Tuinfluiters. De start van de bouw van het speelparadijs en het verenigingsgebouw zijn gepland in januari 2014.


Foto 1/1 - gemeente-ommen-logo.jpg


laden...

Geen reacties op “Sloop gestart van voormalig garage Van Leussen in Ommen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 6 maanden en 7 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+