Verwarde man aangehouden in Slagharen

SLAGHAREN/DALFSEN #95 – De politie heeft donderdag19 december een bean-bag afgeschoten toen een verwarde bij zijn aanhouding en brandbare vloeistof over een politieauto gooide. De man kon worden ingerekend.

Verwarde man
De politie kreeg aan het begin van de middag een melding over een verwarde man in een woning. Agenten gingen naar de bewuste woning en wisten contact met hem te leggen. Ook werd er een arrestatie-eenheid opgeroepen.

Uitgeschakeld
Op een gegeven kwam de man naar buiten. Toen men hem wilde aanhouden, gooide de man een brandbare vloeistof over een politieauto. Om verdere escalatie te voorkomen werd hij met een bean-bag (zakje met loden balletjes) uitgeschakeld.

Brandweer Dalfsen
De Dalfser brandweer werd voor dit incident ter plaatse gevraagd met de commando-unit. Dit is een ruimte waarin de hulpdiensten ter plekke kunnen overleggen en coördineren.

De man is overmeesterd en ingesloten, waarbij gekeken gaat worden welk (zorg)traject gevolgd gaat worden.

Geen reacties op “Verwarde man aangehouden in Slagharen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 5 maanden en 3 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+