Zondag 23 maart Lente Blues in Dalfsen - Foto: Niels Jansen
Foto: Niels Jansen

Zondag 23 maart Lente Blues in Dalfsen

DALFSEN – Zondagmiddag 23 maart 2014 dus, is het weer tijd voor de jaarlijkse Lente Blues. Dit keer niet in de Trefkoele maar in de nevenlocatie, het voormalig Kleine Veer aan de Baarsmastraat 25 in Dalfsen. De Lente blues is het kleine broertje van Vechtdal Blues & Rock en wordt dit jaar alweer voor de 4e keer georganiseerd.

Kenmerkend voor de Lente Blues is dat het een heel hoog bruin café gezelligheidsgehalte heeft en dat er bij de Lente blues ook altijd wat voor kinderen tot 12 jaar georganiseerd word, zodat ouders rustig kunnen genieten.

Dit jaar is er blues van de fantastische 2-mansformatie “The Damned and Dirty” en dat zijn de 2 zeer ervaren bluesmannen Micha Sprenger (gitaar) en Kevin de Harde (zang en mondharmonica). Hun muziek omschrijven ze zelf als ‘Gritty Delta blues with screaming slide guitar, raw vocals and wailing bluesharp’ en dat dekt meteen de hele lading.
In de herfst van 2013 is hun 2e CD “Sell your soul” uitgekomen, die de ’ Dutch Blues Award for Best Album’ kreeg. Hoog tijd dus om dit duo op het podium van de Lente Blues neer te zetten.

Op hun site www.thedamnedanddirty.com is veel muziek van hen te vinden.

Maar er is meer!
want als voorprogramma zal een bekende Dalfsenaar zijn eerste noten als bluesartiest laten horen! Wie dat is?? Kom gewoon kijken en bovenal… genieten, want het wordt héél speciaal!

Aanvang 15:30 uur , entree slechts 5 Euro en kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.