Lente blues 23 maart Kleine Veer Dalfsen - Foto: Niels Jansen
Foto: Niels Jansen

Lente blues 23 maart Kleine Veer Dalfsen

DALFSEN – Zondagmiddag 23 maart 2014 alweer de 4e editie van de Lenteblues. Door de grote verbouwing van de Trefkoele, is de Lenteblues dit keer in het voormalig Kleine Veer aan de Baarsmastraat 25 in Dalfsen.

The blues wortdt verzorgd door de fantastische 2-mansformatie “The Damned and Dirty”. Dit zijn de 2 zeer ervaren bluesmannen Micha Sprenger ( gitaar) en Kevin de Harde (zang en mondharmonica). Hun muziek omschrijven ze zelf als ‘Gritty Delta blues with screaming slide guitar, raw vocals and wailing bluesharp’ en dat dekt meteen de hele lading.
In de herfst van 2013 is hun 2e CD “Sell your soul” uitgekomen, die de ’ Dutch Blues Award for Best Album’ kreeg. Hoog tijd dus om dit duo op het podium van de Lente Blues neer te zetten.

Als voorprogramma “the Boothill Stompers” blues & skiffle band en die zullen tevens een bekende Dalfsenaar begeleiden als die de eerste noten als bluesartiest gaat laten horen. Wie dat is? Kom gewoon kijken en vooral…. Genieten.

Kinderen worden bij de Lenteblues niet vergeten, want ook voor kinderen tot 12 jaar is er onder deskundige begeleiding altijd wat te doen bij de Lenteblues. En als de kids onbeperkt genieten, hebben de ouders ook een geweldige middag.

Aanvang 16:00u. Entree slechts 5 Euro en kinderen tot 12 jaar zelfs gratis!

Info over kaartverkoop zie www.vechtdalbluesandrock.nl

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *