Weerfoto’s Oudleusen stopt ermee

OUDLEUSEN – “De kogel is door de kerk”, aldus Reinier van Assen uit Oudleusen. Na jaren het weer in Oudleusen en omgeving te hebben gevolgd en te hebben vertaald in beelden stopt Reinier hier mee, zo laat hij op de social media weten. Wat betekend dit nu verder?

“De website www.weerfotosoudleusen.nl gaat verdwijnen, die pek wordt ingenomen door het nieuwe “Weerstation Oudleusen”. Op Facebook ga ik de naam en de lay-out aanpassen en ik zal in de toekomst alleen nog tijdens extreem weer of anders hier weerfoto’s gaan plaatsen. En ik blijf op Twitter actief via https://twitter.com/WSOudleusen. Iedereen bedankt voor de vele reacties die ik in de weerfoto-periode heb mogen ontvangen. ”

Reinier wil het weerstation eerst verder verbeteren. Als deze straks up to date is, zal hij dit laten weten. Volg hem dus op Twitter en Facebook.
Namens de redactie van NuVechtdal.nl bedanken wij hem voor zijn fanatieke inzet en sfeervolle invulling die hij gaf aan onder andere deze website.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/1 - reinier.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Weerfoto’s Oudleusen stopt ermee”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 4 maanden en 22 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+