Mannen met bivakmutsen bij bedrijf Oudleusen

OUDLEUSEN / DALFSEN – In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 april is een 45-jarige man uit Utrecht aangehouden in Dalfsen. Hij wordt verdacht van een poging inbraak of het voorbereiden daarvan.

Een oplettende burger meldde die nacht dat drie personen met bivakmutsen op richting een bedrijfspand liepen aan de Dommelerdijk in Dalfsen. Agenten gingen direct ter plaatse. Bij het pand aangekomen, zagen agenten een aantal personen wegrennen. Hierop werd de achtervolging ingezet. Kort daarna zagen agenten een man bij een auto staan.

Bij controle van de auto van de man werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Er werd nog enige tijd gezocht naar medeverdachten maar er werd niemand aangetroffen.

Geen reacties op “Mannen met bivakmutsen bij bedrijf Oudleusen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 3 maanden en 21 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+