Landelijke Jeugdbrandweer wedstrijden Dalfsen - Foto: Niels Jansen
Foto: Niels Jansen

Landelijke Jeugdbrandweer wedstrijden Dalfsen

DALFSEN – Zaterdag 17 mei zal Dalfsen er uit zien als of er een gigantisch incident is, door de tientallen brandweerwagens die het dorp dan rood zullen kleuren. Dit is gelukkig niet het geval, want op deze dag worden de landelijke kwalificatie wedstrijden van de Jeugdbrandweer Nederland gehouden in Dalfsen. Jeugdbrandweer Dalfsen heeft samen met de drie volwassen korpsen Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld voor deze dag 3 wedstrijdenbanen in elkaar gezet. Deze wedstrijdbanen zijn bij drie bedrijven in Dalfsen.

Welke dit zijn mogen wij u uiteraard nog niet zeggen. De teams krijgen dit pas tijdens de ‘melding’ die ze aan het begin van de inzet zulle krijgen.

Mocht u een kijkje willen nemen tijdens de wedstrijd, dan kunt u vanaf half 9 informatie krijgen aan de brandweerkazerne aan de Prins-Hendrikstraat.

Korpsen uit heel Nederland
Vanuit heel Nederland zullen jeugdkorpsen naar Dalfsen afreizen. In totaal maarliefst 30 wedstrijdploegen waaronder bijvoorbeeld jeugdbrandweer Grave, Krimpenerwaard, Hellendoorn/Nijverdal, Middelburg en Ommen/Hardenberg. Deze ploegen zullen zich via een sportieve strijd gaan proberen om zich te kwalificeren voor de halve finales later dit jaar ergens in Nederland.

Wij vragen uw begrip
Op deze dag wedstrijd dag zullen een tweetal wegen gedeeltelijk afgesloten zijn om de veiligheid van de wedstrijdploegen te kunnen garanderen, wij vragen om u begrip als het blijkt dat u door een verkeersregelaar gevraagd wordt om een stukje om te rijden. (Ook deze wegen kunnen we nog niet bekend maken omdat de wedstrijd-locaties geheim moeten blijven)

Namens Jeugdbrandweer Dalfsen
Langs deze weg willen wij ook alvast de bedrijven bedanken voor het gebruik van hun bedrijf en ook de gemeente voor hun medewerking voor het verlenen van de vergunningen. Ook alle jeugdleden en de vrijwilligers van de brandweerkorpsen van de gemeente Dalfsen en alle andere vrijwilligers die hun steentje bijdragen voor het goed verlopen van deze hopen wij een mooie sportieve dag.

U bent van harte welkom als toeschouwer! Wij verwelkomen u en staan u graag te woord vanaf 8:30 uur aan de brandweerkazerne Dalfsen, Prins Hendrikstraat 4.

Foto's 2
Landelijke Jeugdbrandweer wedstrijden Dalfsen
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.