Buitenbrand bij boerderij Slennebroekerweg Dalfsen

DALFSEN/HOONHORST – Aan de Slennebroekerweg, in het buitengebied van Dalfsen, is even voor 20:00 uur brand uitgebroken bij een boerderij in een bult met mest, veevoer en hooi. De boer merkte dat er rook van de berg af kwam en schakelde loonbedrijf Velthuis in om met een graafmachine de berg uit elkaar te trekken.

Toen bleek dat alleen een graafmachine onvoldoende was om de beginnende brand te bestrijden, werd 112 gebeld. De meldkamer stuurde brandweer Dalfsen ter plaatse en deze zette meteen de blussing in.

Met twee voertuigen werd de brand bestreden. Het ‘dakblussing’ systeem van het tweede voertuig werd ingezet om van bovenaf de berg af te blussen, terwijl de kraan de smeulende berg uitspreidde. De brand was snel geblust waarna de brandweer retour kazerne ging.

Video: Brandweer voorkomt grote brand bij buitenbrand door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/8 - imgp8613-bordermaker.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Buitenbrand bij boerderij Slennebroekerweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 2 maanden en 24 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+