[Video] Ernstige valpartij wielrenners Rechterensedijk Dalfsen

DALFSEN – Op zondagochtend 18 mei, rond half twaalf, heeft er op het fietspad van de Rechterensedijk tussen Dalfsen en Vilsteren een ernstige valpartij plaatsgevonden tussen twee groepen wielrenners die elkaar tegenkwamen. Twee van de in totaal zo’n 30 wielrenners kwamen tijdens het passeren met elkaar in aanraking en kwamen ten val.

De rest volgde. Een grote paniekerige chaos was het gevolg. Via 112 werden direct de hulpdiensten gealarmeerd, deze waren snel ter plekke aldus betrokkenen.

Vier รก vijf mensen raakten serieus gewond, waarvan twee vrij ernstig. Een van hen is korte tijd buiten bewustzijn geweest. De verwondingen waren vrij divers, onder andere gebroken ribben, een kaakfractuur en diverse botbreuken. Zij zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Onder de betrokkenen waren fietsers van de stichting Tegenkracht, Kanker en Sport. Zij oefenden die dag voor het beklimmen van de Mont Ventoux. De politie handelde de zaak verder af en deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video: Ernstig ongeval wielrenners Rechterensedijk Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/15 - klaar1_3.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “[Video] Ernstige valpartij wielrenners Rechterensedijk Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 0 maanden en 12 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+