VIDEO: Grote woningbrand Geerdinkserf Dalfsen

DALFSEN #28 – Maandagochtend, tweede pinksterdag, werd brandweer Dalfsen opgeroepen voor een “brand bijgebouw” aan de Geerdinkserf in Dalfsen. Het zou gaan om een schuur. Ter plaatse aangekomen was de brand al uitslaand. De brand woede in een schuurtje dat aan de woning vastzat. Al snel kraaide de rode haan ook onder de dakpannen van de aanbouw.

De brandweer van Dalfsen vroeg direct om extra assistentie van korpsen uit Nieuwleusen, Ommen en Zwolle. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de aanbouw met daarin een slaapkamer, en de schuur volledig verwoest werden. De rest van de woning is onbewoonbaar door roet, stank en waterschade.  Barbecue-afval zou de brand hebben doen ontstaan.

Stichting Salvage zal de coördinatie van onderdak voor  de bewoner, verzekering en schoonmaak op zich nemen.

Foto’s: Johan Bokma.
Video: Henry Wallinga

Video: Brand in schuurtje slaat over naar aanbouw woning door Henry Wallinga
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/5 - img-20140609-wa0043.jpg


laden...

Geen reacties op “VIDEO: Grote woningbrand Geerdinkserf Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 3 maanden en 10 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+