Nachtelijke uitruk brandweer Dalfsen in centrum

DALFSEN #29 – Met de tekst “PRIO 2 Brandgerucht Rondweg Dalfsen” werden de brandweermannen van de post Dalfsen om 3:06 donderdagochtend door hun piepers gewekt. Men begaf zich naar de kazerne aldaar zij uitrukten met een tankautospuit om op verkenning uit te gaan. 
Een bewoonster van de Prinsenstraat in Dalfsen zag vanuit haar raam een rode gloed in de richting van de Bellingeweer en besloot de brandweer te bellen. Omdat na enig speurwerk van brand geen enkel spoor werd gevonden, besloot men om vanuit de woning van de melder richting de Bellingeweer te kijken.

Hier bleek dat de hoge luchtvochtigheid in combinatie met oranje straatlantaarns het verschijnsel verklaarde. Van brand was geen sprake en de brandweer ging retour kazerne.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/5 - dsc_0697.jpg


laden...

Geen reacties op “Nachtelijke uitruk brandweer Dalfsen in centrum”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 5 maanden en 8 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+