Aangehouden voor rijden onder invloed in Ommen

OMMEN – Donderdagochtend vroeg 19 juni zijn een 27-jarige man uit Balkbrug en een 25-jarige Ommenaar aangehouden voor rijden onder invloed, waarbij zij zich aan hun staandehouding probeerden te onttrekken.

Op de Sluijerweg gingen zij er in hun auto vandoor nadat zij kennelijk de politieauto hadden gezien. Bij de achtervolging kwamen zowel de auto van de beide mannen als de politieauto buiten de zandweg tot stilstand. De mannen gingen er vandoor maar werden kort daarna in de bosjes aangetroffen.

De bestuurder uit Balkbrug bleek teveel alcohol te hebben gedronken (340 ugl). Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal en beiden een bekeuring van 90 euro omdat zij hun ID kaart niet konden tonen.

 

 

Geen reacties op “Aangehouden voor rijden onder invloed in Ommen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 11 maanden en 11 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+