[Foto’s] Brand in verzorgingstehuis Dalfsen tijdig geblust

DALFSEN #31 – Op dinsdag 24 juni werd rond haf elf die ochtend alarm geslagen vanwege een brand en rook in een appartement van woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen. Personeel nam poolshoogte en kwam tot de conclusie dat er daadwerkelijk brand was in de woning.

Direct werd door het toegesnelde personeel het brandende bakje van de elektrische kookplaat gehaald en geblust. Ondertussen werd de brandweer gealarmeerd. Toen deze ter plekke kwam restte er enkel nog een nacontrole op hittebronnen en koolmonoxide met daarvoor bestemde apparatuur.

Met een krachtige overdruk-ventilator werd de penetrante stank en rook uit het appartement verdreven. Wanneer dit plaats had gemaakt voor frisse lucht kon de brandweer retour kazerne.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/10 - klaar1_1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “[Foto’s] Brand in verzorgingstehuis Dalfsen tijdig geblust”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 11 maanden en 6 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+