[Video] Auto in brand op de Dedemsweg bij Dalfsen

DALFSEN #35- In de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 juli kwamen de inzittenden van een gele Lancia tot een vervelende ontdekking. Toen zij vanaf het optreden van de popgroep Normaal weer terug naar Hasselt reden, begon de auto waarin zij zaten tegen te sputteren en te roken. Dit gebeurde op de Dedemsweg, ter hoogte van de Westerveldweg.

Direct werd de wagen aan de kant gezet en ging men op onderzoek uit.

Tot hun grote schrik zagen ze dat de rook veroorzaakt werd door hooi en stro dat vastzat onder de auto. Er is nog geprobeerd dit onder de auto weg te halen, maar die poging moesten ze staken omdat plots vlammen zichtbaar werden. De brandweer werd gebeld en kwam ter plekke.

De vlammen sloegen zeer snel om zich heen en binnen een mum van tijd stond de voorkant van de auto, met het interieur compleet in lichterlaaie. Eenmaal geblust kon het wrak door een bergingsbedrijf opgehaald worden. De inzittenden zijn opgehaald door vrienden.

Video: Autobrand Dedemsweg - Westerveldweg Dalfsen 6-7-2014 door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/21 - dsc_1375.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “[Video] Auto in brand op de Dedemsweg bij Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 0 maanden en 16 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+