Video: Felle brand op bouwplaats Vitens Dalfsen

DALFSEN #38- Woensdagnacht, omstreeks 2:30 uur, werd er door de alarmcentrale van de brandweer een melding gemaakt van een ‘woningbrand’ aan de Koepelallee in Dalfsen. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar middel-brand. Daardoor ging er een tweede tankautospuit ter plaatse.

 

Een voorbijganger zag op een bouwterrein iets goed in de fik staan. Een aantal zeecontainers met gereedschap stond in lichterlaaie. Toen de voorbijganger de brand opmerkte, brandde het waarschijnlijk al een poosje.

Al snel was de brand, welke gepaard ging met een dikke rookontwikkeling, onder controle. Tevens konden twee, zwartgeblakerde, gasflessen op tijd uit de vlammenzee getrokken worden.

Uit onderzoek zal moeten blijken wat de oorzaak van de brand was. De materiële schade is groot.

Aan de Koepelallee, langs de Overijsselse Vecht, ontwikkelt Vitens een nieuwe drinkwaterproductielocatie genaamd “Vechterweerd”. Medio 2015 zullen Dalfsen en omgeving vanaf deze locatie water door de kraan krijgen.

Video: Felle brand bouwplaats Vitens Vechterweerd Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/16 - klaar1_2.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Video: Felle brand op bouwplaats Vitens Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 1 maand en 5 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+