VIDEO Busje over de kop op de Tolhuisweg bij Dalfsen

DALFSEN #44 – Rond half acht werden donderdagavond 28 juli zowel brandweer, politie als ambulance opgeroepen vanwege een invaliden-bus die over de kop zou zijn geslagen op de Tolhuisweg. Onder de hoogste prioriteit ging men ter plaatse. Hier troffen zij inderdaad een grijze Volkswagen Transporter aan die zijn laatste hachelijke 50 meters heeft gemaakt.

De bestuurder raakte vlak voor het ongeval rechts in de berm, corrigeerde te heftig en schoot de linker berm in waarna hij weer terug naar rechts een droge sloot in slipte en over de kop vloog. Wonder boven wonder konden de inzittenden op eigen kracht uit het voertuig komen. Brandweer Dalfsen en Lemelerveld kwamen ter plaatse maar hoefden niet in actie te komen. Ter controle zijn twee van de drie inzittenden meegenomen naar het ziekenhuis door de ambulance. Een berger sleepte het wrak af.

 

Video: Busje over de kop Tolhuisweg Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/17 - klaar1_5.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

1 reactie op “VIDEO Busje over de kop op de Tolhuisweg bij Dalfsen”


  1. 1 Willem

    Jammer van de extra schade tijdens het bergen van de auto

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 3 maanden en 23 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+