Banden lekgestoken op parkeerplaats Lemelerberg - Foto: Niels Jansen
Foto: Niels Jansen

Banden lekgestoken op parkeerplaats Lemelerberg

LEMELE – Een vrouw uit Lemelerveld heeft aangifte bij de politie gedaan, omdat zondag op de Lemelerberg vier banden van haar auto zijn lekgestoken. In een week tijd zijn om de Lemelerberg van minimaal zes auto’s alle banden lekgestoken.

Volgens gedupeerden en garagisten is steeds dezelfde methode gebruikt. In alle banden is een kleine snee gemaakt, waardoor er voor langere tijd toch lucht in de banden bleef zitten. Pas na enkele dagen bleek dat de banden lek gestoken waren, zo laat de Stentor weten.

Tot eind dinsdagmiddag had de politie nog geen aangiften ontvangen. Een woordvoerder van de politie keek niet op van het lek steken van banden op de parkeerplaats van de schaapskooi aan de voet van de Lemelerberg. “In voorgaande jaren zijn vaker autobanden lek gestoken.”

Het is onduidelijk of het lek steken van autobanden verband houdt met het spannen van staaldraad over de mountainbikeroute op de Lemelerberg. Dat gebeurde in de afgelopen week twee keer. Zondag raakte een 38-jarige Emmenaar gewond, omdat hij tegen de draad reed.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *